Leisuretalk

Duik in de fascinerende wereld van toerisme, recreatie en vrije tijd met LeisureTalk, de podcast die je meeneemt achter de schermen van de Leisure branche. Door Richard Otten & Merlijn Pietersma.

sinds 2021

Als sinds 2021 brengen Richard Otten en Merlijn Pietersma het laatste nieuws uit de recreatieve sector rechtstreeks naar je oren – met iedere maand een nieuwe gast die zijn unieke inzichten deelt. Bereid je voor op diepgaande gesprekken die je kijk op de branche zullen veranderen! 

2.000 maandelijkse luisteraars

Met meer 2.000 trouwe luisteraars is LeisureTalk inmiddels een gevestigde naam in toerisme, recreatie & vrije tijd. We spreken met koplopers: ondernemers, marketeers, visionairs en beleidsmakers. Onze gasten komen uit iedere hoek van de leisure-markt. Ook ons platform bereiken? Deel je verhaal in onze podcast!

LeisureTalk wordt mogelijk gemaakt door onze partners

Leisuretalk op Spotify & Apple

LeisureTalk is te vinden op Spotify, Apple Itunes, Amazon Music en Podcast.co. Beluister hem nu op je favoriete podcast app!

uitgelicht

praat mee!

Volg ons op sociale media om deel uit te maken van de Leisuretalk-community. Deel je gedachten en blijf verbonden!

Nieuwsbrief

LeisureTalk komt naar jou toe! Althans, naar je mailbox. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de laatste updates uit de leisuremarkt.

nieuw